PI-víz

 

 

 
(120 év egészségben) 
 
Dr. Makino a Japán Institut of Bio-Energy professzora és Dr. Fülöp László agrárkutató, személyes tudományos kapcsolata folytán kerülhetett az életvízgyártó készülék hazánkba.
 
A Japán kutatók Szentgyörgyi Albert elméleti eredményeinek továbbfejlesztésével jutott el az életvíz elõállításához.
Ha közönséges csapvizet a periódusos rendszer elemeit jelentõ kerámiákon folyatják keresztül, csodálatos hatású vízhez jutnak, amit pi-víznek, mindennapi szóhasználatban életvíznek neveztek el.
 
Emberi vonatkozásban, bár a pi-víz nem gyógyszer, azonban optimális egészségmegõrzõ állapot kialakítására képes, mégpedig:
 
Csökkenti a stressz-érzékenységet.
A sportolók fizikai, pszichikai és stressztûrõ képessége fokozódik.
Az életvíz bizonyos idegrendszeri betegségeket látványosan helyreállít.
A kutatók állítása szerint, akik gyermekkortól kezdve fogyasztják, igen aktív, hosszú és egészséges életre számíthatnak, kb. 120 évre.
Készülnek kozmetikumok a bõr tökéletes regenerálásáára, a ráncok megszüntetésére a pi-vízzel, sõt olyan is, amelynek nyomán a sebek hegmentesen meggyógyulnak.
Az életvizet rendszeresen fogyasztók nem kapják meg az influenzát, és ellenállóak lesznek a fertõzõ betegségekkel szemben.
Az életvízzel sikeres kísérle
teket folytatnak a rákos megbetegedéssel szemben (Japánban -USA-ban).
 
Az állatvilágban hasonló jó hatást értek el sertéseknél. A sertések stresszérzékenysége csökken, 25%-kal kevesebb takarmányt igényelnek a felneveléshez. A betegséggekkel szemben ellenállóak lesznek. Az alom és a mélyalom is ammónia szagmentessé válik.
 
Az egérszövetek pi-vízzel telt lezárt üvegben hat hónapig frissen tarthatók. A kutatók ebben az öregedés elleni hatás bizonyítékát látják!
A pi-vízzel akváriumban a halak 28 napig megélnek levegõztetés nélkül.
Az életvízben a tengeri és az édesvizi halak együtt tarthatók.
Az intenzív tojást termelõ tyúkok a szokásos 408 nap helyett 950 napig megtartják intenzív tojástermelõ képességüket.
A növények 30%-kal több termést hoznak, s a termés több mint 40%-kal elsõ osztályú lesz.
A növények szárazságtûrõ képessége megnõ.
A növények ellenállóak lesznek vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal szemben, azaz vegyszermentes termelés érhetõ el. A bio-termelés fontosságát nem elég hangsúlyozni, ugyanis a közöspiaci országokban a bio-termékek korlátozás nélkül exportálhatók.
A kukorica a két-három csõ helyett öt-hét csövet is kinevel.
A vágott virágok 5-10 nappal tovább frissek maradnak.
Az elsavanyodott talajok savassága megszüntethetõ életvizes öntözéssel és három-négy év alatt a termõképességük helyreáll.
 
Mivel magyarázható az életvíz hatása?
 
Az ma már lassan közismertté válik, hogy annak a biológiai objektumnak, amelyiknek az aurája fénylõ, feltöltött állapotú az önreprodukáló hibajavító képessége sokszorosa a sérült aurájú élõ szervezetnek.
 
A szervezetben a mérhetõ kémiai és fizikai folyamatokon kívül bioenergetikai folyamatok is zajlanak. Az életvíz többletenergiával látja el a szervezeten belül létezõ töltõ energiarendszert, amely minden sejtet energiával lát el, így a szervezet eneriaszintje optimális lesz.
 
Japánban 44 év óta folynak az életvízzel kapcsolatos kísérletek és miután hatásai kétséget kizáróan bebizonyosodtak, elterjedt a használata. Amerikában, Kanadában, Koreában, Kínában és Tajvanban már egy éve bevezették és farmergazdaságokban és humán célú kipróbálása is folyik, Japánban 42 rákos betegbõl álló tesztcsoportnál 40-nél sikerült életvízzel gyógyulást elérni. Kaliforniában hasonló kísérleteket végeznek.
 
Magyarországon egy éves utánvizsgálatokat végeztek a kaposvári agrárfõiskolán. Dr. Stefler József és felesége munkacsoportja 10 kukorica fajtán igazolta az elõzetes japán eredményeket.
 
A siófoki bányász labdarúgócsapat a féléves kúra alatt a középmezõnybõl a második helyre jutott. Mérkõzés végére nem készültek el erejükkel, 24 gólból 16-ot második félidõben rúgta, kiállítás, sárga és piros lap nem fordult elõ. A szerzõdés lejárta óta nem fogyasztják az életvizet, a csapat visszaesett a középmezõnybe.
 
A PI víz hatása az élõ szervezetre
 
A PI víz állandó fogyasztása egészségesnek és betegnek egyaránt számos elõnnyel jár, alkalmas az élõ szervezetek bioenergiával való folyamatos feltöltésére.
Szabályozza az életfolyamatokat, és hatékonyabb mûködést biztosító többletenergiát közvetít
Segíti a szervezet méregtelenítését
Erõsíti az immunrendszert, növeli az ellenálló képességet a betegségekkel szemben
Gátolja a kórokozók terjedését a szervezetben
Fokozza a regenerálódást, a sérült sejtek, szövetek helyreállítását
Javítja az alkalmazkodó képességet
Növeli a teherbíró képességet
Szaporasági indexet növeli
A táppénzes órák száma, folyamatos visszajelzésekkel kontrollálva csökken (20%)
 
 
A Japán tudomány fantasztikus terméke a pi-víz. Európában elõször Magyarországra került, szinte egyidõben az USA-val, Kanadával.
Az egészségi állapotunk helyreállítására, az optimális egészségi állapot fenntartásához rendszeresen kell fogyasztani.
Az életvíz három napig tartja 100%-os energetikai hatását, következõ 3 napig fokozatosan csökken 70%-ig és folyamatosan tartja hatását (1 hónapos víz sem romlott még).
 
Az életvíz hatása megmarad a fõzés során. Mellékhatás nincs.